Tervetuloa vieraskirjaan

Hartaat terveisesi kalaporukallemme

Sähköposti 8. touko, 2020

Nils Holgersson, saaristolainen

Phärkkele satiainen, joko taas olla täälä pullistelemassa. Minä sanoa sinulle Hyttönen, painu hevon hiiteen. Minulla verkko piilossa ja sinä myös parempi olla piilossa. Jos minä nähdä sinut täälä, kyllä minä tietää, mitä tehdä.

Sähköposti 8. touko, 2020

Kalastuksenvalvoja Hytönen

Hyvää kevätpäivää. Olen ollut pitkään sivussa käytännön hommista, mutta olen tehnyt paluun. Tulen takaisin valvomaan Tammisaaren alueen kalastusta. Erityiskohteena ovat kitupiikki-salakalastaja Nils Holgersson sekä kalaimureilla aluetta tyhjentävä kuhanpyytelin-kerho.
Tulen valvomaan henkilökohtaisesti, että molempien toiminta alueella hiipuu vähitellen ja kuhakannat pääsevät elpymään. Samalla siis tätäkin kautta viestiä, Holgersson, kilometrin verkot ylös ja kuhanpyytelin ukot, jokin toinen kalastuslääni esimerkiksi.

Sähköposti 3. huhti, 2019

Kuhan pyytelin -kerho

No niinpä koittaa kevät ja Kuhan pyytelin -kerho lähtee jälleen Tammisaaren apajille imuroimaan kuhaa kyytiin. Kammola, kokoa itsesi. Vaikka sulla hommat loppuu muualla, niin anna olla tämän projektin kanssa. Kalaa tai kalastussivuja ei rahalla saa. Mikset
ryhtyisi vaikka hämähäkkimieheksi. Sinulla luontaiset ominaisuudet kunnossa, pullea keskivartalo ja ohuet raajat. No, leikki leikkinä, ostat oman busterin ja karautat vesille. Onki perään ja simapurkki käteen. Kyllä se siitä.

Sähköposti 14. maalis, 2019

Kulervo Kammola

No niin, kevät koittaa, Kulervo soittaa jälleen Kuhanpyytelijöille. Minulla on tulossa tässä lähiaikoina huomattavissa määrin lisää vapaa-aikaa. Tarjoan nyt 6-numeroisia summia näistä sivuista. Ottakaapa kaverit yhteyttä, niin laitetaan nimiä paperiin.

Sähköposti 6. helmi, 2019

Ahti

Pilkille kuhanpyytäjät äkkiä. Kuhat nälissään odottavat syöttejä, kun merimetsot söivät pikkukalat!

Sähköposti 5. joulu, 2018

Kuhan pyytelin -kerho

Eipä ole näkynyt herra Kammolaa Tammisaaren vesillä. Onko kaverilla edes Busteria... Suuret puheet ja lainarahaa taskut täynnä. Mutta kaloja ei taida saada rahalla kuin kaupasta. Eikä kalastussivutkaan ole rahalla saatavissa. Jos Kammola saat ison kalan,
niin julkaistaan se kyllä sivuilla. Paitsi että taitaa nämä kelit olla Kulervolle jo vähän viileitä. Joka tapauksessa sivut eivät ole myynnissä, joten voit keskittyä Kammola muuhun bisnekseen.

Sähköposti 5. joulu, 2018

Kalastuksenvalvoja Hytönen

Holgersson, verkkosi ovat valvonta-aluksen takasillalla ja pikavoitto tulossa postin kautta. Ei kannata leikkiä liian fiksua. Vanha kitupiikki, pelisi on pelattu. Syytät muita, vaikka olet vuosikymmenet ryöstökalastanut itse alueillasi. Nyt se on loppu.
Hyvää joulua! Ei muuta kuin Lidliin ostamaan joulukalaa!

Sähköposti 19. loka, 2018

Kulervo Kammola

Eikö näitä kahta kahjoa saada vaiennettua tältä sivulta. Pilaavat Suomen laadukkaimmat kalastussivut omituisella keskinäisellä kinaamisella.




Mukava kuulla että kuhanpyytelijät ovat Tammisaaren vesillä ensi viikon. Täytyy laittaakin oma Buster koukkuun ja ajelle sinne myös. Siellä on aikaa sitten hieroa kauppoja tämän sivuston ostamisesta. Luonnollisesti minulla on huimia ideoita näiden edelleen
kehittämiseen ja maksullisinahan ne ovat jo sinänsä huomattavasti kiinnostavammat. Sellainen rento 5 euron maksu per käynti, niin ihminen tuntee olevansa arvokas, kun pääsee rahalla jonnekin. Ilmaiset palvelut eivät kuulu länsimaiseen elämäntapaan. Ne on viherpiipertäjien
ja taistolaisten hommia. Että parin viikon päästä ehkä jo sitten ollaan ytimessä ja sivusto ansaitsemassaan arvossa, jos kaupan jumala suo kauppa-aktin tapahtuvaksi ja sivut vaihtavat omistajaa Tammisaaressa.

Röyh!

Sähköposti 19. loka, 2018

Kalastuksenvalvoja Hytönen

Holgersson, sinä vanha kääkkä. Verkkojasi et minulta piilota. Ihan tiedoksi, että minulla on siellä vieläkin riistakamerat, joiden avulla koetin käräyttää kuhanpyytelijät. Ja vielä tiedoksi, että kuhanpyytelijöillä on luvat kunnossa ja ovat tulossa tulevana
viikonloppuna isolla porukalla viikoksi tonteillesi. Kuulin asiasta Karjaan ABC:llä. Nautin suunnattomasti kun he keräävät kuhat pihastasi, kyylä.

Sähköposti 17. loka, 2018

Nils Holgersson, saaristolainen

Hahaa, Hytönen. Mitäs nyt? Minulla verkko uusi paikka ja kalaa tulee. Kerää kokemusta Hytönen. Me täälä saaristossa tietä miten homma hoituu. Keskity iso mies oikea asia. Täällä monta apaja vielä kokematta. Ikinä ei löytää Nilsin verkko. Hyvä jatko enukki.

Sähköposti 7. syys, 2018

Nils Holgersson, saaristolainen

Voi phärkkeleen tunari Hytönen, vad i helvete. Täällä kuhanpyytelyt -kerhot viedä kuha minun pihassa ja sinä jahdata minut. Minä asua täällä ja isä ja isoisä kalastaa sama vesi, meidän vesi. Me löytää verkko ilman sinun poiju. Aina löytää. Älä uhkaile
poika tänne. Hankki oikea työ ja ole kuin mies. Jätä saaristo jo. Kukaan ei kaivata tuollaisia. Kalarikolliset saada jatkaa ryöstö ja eläkäläinen kiusataan. Voi helvete.

Sähköposti 7. syys, 2018

Kalastuksenvalvoja Hytönen

No niin, Holgersson! Ihan tiedoksi, että kaksi päivää hankkia asianmukaiset kalastusluvat verkoillesi sekä merikäyttöön soveltuvat 1,2 metria korkeat lipulla varustetut verkkomerkit. Olen nykyään töissä merivartiostossa ja tulen lopettamaan luvattoman
kalastuksesi. Se on loppu nyt.

Ps. Sitä saa mitä tilaa.

Sähköposti 17. elo, 2018

Kulervo Kammola

Kuulin, että Kuhanpyytelin -kerho on tulossa Valkeakoskelle Tappajahauki-uisteluun. Päätin tulla sinne myös, kun olette jo ikään kuin tulleet puolitiehen vastaan sieltä pääkaupunkiseudulta. Eiköhän tehdä kuitenkin kaupat näistä pirun mukavista kalasivuista?
Pystyn vaikuttamaan uistelun lopputuloksiin kyllä, jos vaan myytte sivut.

Sähköposti 25. huhti, 2018

Nils Holgersson, saaristolainen

Voi phärkkele Hytönen, mikä oikein olette mies. Tai ette te olla mikään mies. Saariston peura hoita samalla tapaa valvonta. Yhtä hyvä kuin Hytönen. Ei saada yhtään ketään kiinni. Peura sentään huomaa olla ilkkumatta. Minä lopettaa nyt tämä tarina tähän.
Hytönen ei kannata veneillä tässä ranta, ei yö eikä päivä. Hyvästi.

Sähköposti 25. huhti, 2018

Kuhan Pyytelin -kerho

Kukaan ei ole neuvotellut sivuja pyörittävän Kuhan Pyytelin -kerhon kanssa. Ja meidän taholta keskustelu voi jatkua aivan vapaasti vieraskirjassa.

Uusimmat kommentit

05.02 | 10:54

Olen inva ja en ole saannut apua kalastukseen , virveli kerännyt pölyä vuodesta -96.!

26.04 | 17:11

Jos sinulla on ongelma ja etsit todellista ja aitoa Oikeinkirjoitusvetäjä ratkaista kaikki ongelmasi sinulle. Ota yhteyttä sähköpostitse: doctorezizaspellcaster@gmail.com

Jaa tämä sivu